Skip to main content

FEM DEBAT SOBRE LA SEDUCCIÓ AL SEGLE XXI: LES CITES I L’AMOR EN TEMPS D’APPS.

Rac1 Programa de No ho sé amb Josep María Pou

La Dra. Emma Ribas ens explica com les  Apps poden ser de gran utilitat en un temps on el temps es escàs.
Ens permeten lligar amb molta facilitat i trobar fins i tot una parella estable.
Com a contrapartida hem de ser realistes amb les nostres perspectives ja que si no es compleixen poden generar frustració, desengany i més endavant provocar una pèrdua  d’autoestima.

Les persones realistes; que tenen clar el què volen, quin perfil busquen, quins són els valors immutables per tenir una bona relació i que no es deixen portar per paraules enganyoses,  trobaran en les apps una bona eina per cercar la persona ideal.

Per contrapartida, el fet de buscar i no trobar , de mantenir relacions esporàdiques que creen eufòria momentània , ens pot portar a l’addició, una addició al like, al voler agradar a quants més millor.
Un altre factor negatiu es l’autoengany, al no veure acomplides les nostres premisses acceptar una realitat que no és la que volem i el fet de no rebre respostes a les nostres demandes ens pot dur a pensar que no som vàlids per a ningú, quan possiblement el problema és simplement no haver sabut trobar la millor estratègia o eina per arribar on esperem.

Es important pensar fredament que volem i seguir una estratègia per fer-nos visibles, buscar el tipus d’entorn que més ens afavoreix i així sentir-nos segurs i autèntics.

Hi han dos tipus de cerques, una per a una relació de curta durada, que no busca res més que una història d’una nit, i l’altre de llarg termini, on s’espera trobar una parella , aquesta diferència ens ha d’ajudar triar quina es l’eina que més s’adequa a les nostres necessitats.

Leave a Reply

× Más información