Skip to main content

John Kennedy va ser president dels Estats Units: era guapo, intel·ligent, poderós, de bona família i tenia una dona preciosa. Per a molts, ells van ser la família reial que els Estats Units mai han tingut. Però darrere d’aquesta imatge idíl·lica s’amagava un cantó fosc. John Kennedy era un faldiller, addicte al sexe… Jackie, per la seva banda, portava amb resignació les infidelitats del seu marit. Fins i tot, alguna vegada va pensar de separar-se. Al film “Jackie“, la protagonista afirma: “Mai vaig voler famosa, però em vaig casar amb un Kennedy”

El programa de les mil i una nits vam estar parlant d’una parella que va fascinar mig món, la que van formar John Fitzgerald Kennedy i Jackie Kennedy, de com el matrimoni Kennedy van despertar molta fascinació, però darrere d’aquesta fama, s’amagava molt patiment, especialment de Jackie. No tot va ser tan rosa.

El Camelot dels Kennedy

John Fitzgerald Kennedy era un home que se’ns presenta com segur de si mateix, però amb una personalitat complexa. Va tenir moltes aventures, buscava el sexe de manera compulsiva.

¿Es pot afirmar que Kennedy va ser una persona addicta al sexe?

Tot això i més ho pots tornar a escoltar en aquest enllaç

Leave a Reply